Sinne jäi Habibbi vielä BB-haussiin, vaikka eilisiltana vielä näyttiki että hän lähtee. Mutt ei? Miksi te ihmiset että äänestänneet sitä veke sieltä?

Tänään taas oli luksalla ihan hemputin tylsä päivä, huomenna varmaan entistä tylsempi. Kuka ihme muka osaa jotain kemiaa jos on joku surkea ope opettamassa?!  Menkää takas mettään jos osaatte, tai opettakaa vaikka mulle jotain orgaanisista yhdisteistä !

BTW ihan mukavaa kun jengi puhuu paskaa selän takana. Ei sillä että ite en puhuis, mutta ihan ilman mitään syytä ihmiset suoltaa jotain paskaa musta ! Ihan yks hailee mitä ihmiset ajattelee, mutta jotain kunnioitusta kiiiiiiitos.

Sorge, nyt menee jo henk. koht. puolelle, joten käydääs vilkasemassa Iltalehden etusivun ensimmäinen uutinen ja sitten mä kerron lantani (siis kantani) siihen. Venta på hetki.

KATAINEN EI MYÖNNÄ TEHNEENSÄ VIRHETTÄ !
No ei sitte myönnä, enhän mä tiiä asiasta hevon kukkaakaan.

OTETAAN JOKU PAREMPI UUTINEN:

ONKO H&M:ÄN SORMUS NYRKKIRAUTA?
Ihan ekaksi, ennenkun luen tekstin, (asiani ei liity kylläkään artikkeliin) kerron että itse tilasin H&M:än sormuksia, pistin sormeeni niin oli SUURIA vaikeuksia saada se POIS! Menin vähän paniikkiin kun pelkäsin etten saa sitä pois, mutta kovasti kun vedin niin lähti se onneksi pois. Palautin sormukset, minä mitään sormilukkoja pidä sormessa !

Tässä Iltalehden artikkeli: (Tässä siis on kyse miesten sormuksesta)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010091312341583_uu.shtml

IN YOUR FACE HENNES &  MAURITZ. Vaikka kylläkin vaatteet on iha mugsui. 8)

FUNNY CATS VIDEO :
http://www.youtube.com/watch?v=zlVxqwomsso&feature=related

Tuossa siis lopuksi vähän hassui kattei :))

 

SYRÄMEL: LILI <3